09 222 47 49

Bij onze wasserij is uw kleding in goede handen


Particuliere klanten

Wasserij Schepens wast en strijkt de was van particulieren. Door uw was aan ons uit te besteden, maakt u tijd vrij voor jezelf en ben je zeker dat je was in de beste ecologische omstandigheden gereinigd wordt. U kunt uw mand bij ons binnenbrengen of ons bellen zodat onze chauffeur uw was komt ophalen. Kom gerust vrijblijvend advies vragen.

Een paar van onze prijzen:

  • Kilowas (tafellakens, servetten, dekbedovertrekken, hoeslakens, fluwijnen, sponsgoed): 5,50 € /kg.
  • Textielnazicht: 0,80 €/per stuk.
  • Overhemd: 5,20 €.

Vele residenten van rustoorden en verzorgingsinstellingen maken van onze diensten gebruik. We zorgen voor een perfecte samenwerking in vertrouwen en maken de taak van de familieleden van de residenten minder belastend.

Overzicht van de voornaamste prijzen

 

Horeca

Voor de Oost-Vlaamse hotels verzorgen we de sneldienst voor klanten en personeelsleden. Was die voor 9 uur aan de receptie wordt afgegeven, bezorgen wij voor 18 uur terug. Snel en efficiënt, daar staan wij voor.

Restaurants vinden in ons een partner voor een vlotte samenwerking. Wilt u linnen huren of wenst u uw eigen linnen te gebruiken? Wasserij Schepens staat bekend om kwaliteit en flexibiliteit.

Werkkledij

Bij Wasserij Schepens gaat kwaliteit boven kwantiteit. Voor bedrijven tot tweehonderd werknemers zult u bij ons een antwoord vinden op al uw vragen. En we laten u meteen zien hoe concurrentieel onze prijzen zijn!

Contact opnemen

Zijn er nog zaken die u wilt weten over de diensten van onze wasserij? Wilt u ook eens het gevoel hebben van tussen glad gestreken lakens te kunnen kruipen ’s avonds? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contacteer ons